Mijn gegevens

Jelle Dinkelman
Morgen jarig:
Geen jarigen morgen
Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief
Sixday 2018
27 Feb 12:00

Op zaterdag 16 juni heeft de traditionele in samenwerking met volleybalclub BVC’73 georganiseerde Sixday plaats.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende spelonderdelen:

Spelonderdeel Categorie Inschrijfgeld per team
Voetbal 4 tegen 4 t/m 15 jaar € 5,-
Voetbal 6 tegen 6 ouder dan 15 jaar € 20,-
Voetbal 6 tegen 6 40 jaar en ouder € 20,-
Beachvolleybal 4 tegen 4 recreanten t/m 15 jaar € 5,-
Beachvolleybal 4 tegen 4 recreanten ouder dan 15 jaar € 15,-
Beachvolleybal 2 tegen 2 prestatie dames € 15,-
Beachvolleybal 2 tegen 2 prestatie heren € 15,-

Voetbal 6 tegen 6, ouder dan 15 jaar
Voetbal 6 tegen 6, 40 jaar en ouder
Er wordt gespeeld op een veld van ca. 50 x 35 meter.
Voetbal 4 tegen 4  t/m 15 jaar

Er wordt gespeeld op een veld van ca. 36 x 24 meter met verkleinde doelen en zonder keeper.
Beachvolleybal 4 tegen 4 recreanten

Er wordt gespeeld op een veld van 16 x 8 meter met een zand ondergrond.
Beachvolleybal 2 tegen 2  prestatie Er wordt gespeeld op een veld van 16 x 8 meter met een zand ondergrond.

Inschrijving van de teams is geheel open, d.w.z. dat het niet verplicht is, dat er leden van SVBV of BVC in een team te moeten zijn opgenomen.
Voor deelname aan het toernooi voor prestatieteams 2 tegen 2 wordt als richtlijn promotieklasse zaalvolleybal of hoger aangenomen. Dit is overigens zeker geen vereiste, het is aan de teams zelf om een inschatting te maken.
In de beachvolleybal teams recreanten 4 tegen 4 ouder dan 15 jaar moet minimaal 1 dame als teamlid zijn opgenomen.
Van elk beachvolleybal team, zowel 4 x 4 recreanten als 2 x 2 prestatie, verwachten wij dat zij een scheidsrechter en teller leveren bij één van de andere wedstrijden.
Bij de jeugd proberen we per spelonderdeel meerdere poules te maken waarbij er per poule, teams met spelers van ongeveer dezelfde leeftijd tegen elkaar uit zullen komen. Zodoende proberen we gelijkwaardige poules te creëren.
De wedstrijden van de Sixday beginnen in principe om 16:00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan per spelonderdeel van worden afgeweken.
De winnaars zullen om 21:00 uur bekend zijn. Na afloop van de wedstrijden is er een feestavond gepland tot 01:00 uur. Er is voor catering gezorgd zodat u tijdens de Sixday u geen honger of dorst hoeft te lijden.

Aanmelding voor de Sixday
Hieronder kunt je je opgeven voor de Sixday.
Bij aanklikken van de link krijg je een invulformulier te zien. Na invulling van het formulier krijg je een bevestiging op het opgegeven mailadres toegestuurd. Deze mail moet op zijn beurt weer door jou worden bevestigd.
Als antwoord op deze bevestiging krijg je vervolgens een mail toegestuurd met daarin alle, door jou ingevulde, informatie.
Inschrijven kan tot en met zondag 10 juni aanstaande.
In verband hiermede zal het programma ook pas in de week voorafgaande aan de Sixday bekend worden gemaakt.
Voor vragen kun je contact opnemen met sixday.svbv@outlook.com
Wacht echter niet te lang met je opgave, dan weet je zeker dat je mee kunt doen!
Voor opgave hier klikken.

2018-02-27 12:06:19

Aanmelden Six-Day
Klik hier om je aan te melden voor Six-Day