Mijn gegevens

Geen jarigen vandaag
Morgen jarig:
Patrick Huisken
Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief
Vrienden van SVBV
05 Dec 19:30

Vrienden van S.V.B.V.
Wat is het doel van de Vrienden van S.V.B.V. ?
Ieder jaar stelt de Vrienden van S.V.B.V. één of meerdere doelen vast. Hieraan
zal de Vrienden van S.V.B.V. in dat jaar een bepaald bedrag besteden. Het gaat
om de aankoop van bijvoorbeeld een scorebord, speeltoestel voor de jeugd of een nieuwe televisie voor in de kantine etc. Zaken waaraan zonder de Vrienden van S.V.B.V. géén geld besteed zou kunnen worden door voetbalvereniging S.V.B.V.
Wie kan lid worden?
Iedereen die ouder is dan 18 jaar en S.V.B.V. een warm hart toedraagt kan lid worden van de Vrienden van S.V.B.V.
Wat kost het lidmaatschap?
Lid worden van de Vrienden van S.V.B.V. bedraagt € 48,- per jaar. Hiervan gaat minimaal 30% naar een goed doel binnen de vereniging, het overige deel blijft in kas. Van het overige deel wordt minimaal 1 keer per jaar een jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd waaraan alleen de leden van de Vrienden van S.V.B.V. deel kunnen nemen.
Op een TV scherm in de kantine wordt uw naam als lid van de Vrienden van S.V.B.V. vermeld.
Wie bepaalt de goede doelen?
Het bestuur van S.V.B.V. draagt een aantal wensen aan bij het bestuur van de Vrienden van S.V.B.V. Deze bepalen in samenspraak met hun leden (achterban) waar het bedrag aan besteed gaat worden.
Meer weten?
Kom op vrijdag 24 maart 2017 om 20.00 uur naar de kantine van S.V.B.V. voor een informatiebijeenkomst of informeer bij één van de bestuursleden van de Vrienden van S.V.B.V. via vriendenvansvbv@outlook.com  Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Het bestuur (*) van de Vrienden van S.V.B.V. hoopt op veel leden en rekent op u.
Vul daarom het aanmeldingsformulier in en word lid van de Vrienden van S.V.B.V.!
Bij opgave van minimaal 50 leden is de oprichting van de vrienden van S.V.B.V. een feit.

* De initiatiefnemers van de Vrienden van S.V.B.V. bestaat uit: Alex Welbergen, Jan Theunissen, Bert Dinkelman, Herco Nieuwenhave, Gerrit Lievestro en Ron Menop
.

2016-12-05 19:38:23